Vad gör URBANERO så speciellt?

Urbanero har skapat en helt egen nisch i odlings- och designvärlden genom att alltid erbjuda unika produkter med funktioner du inte hittar någon annanstans.

När mikrofiberkrukan MicroGarden presenterades fanns det inga andra mjuka funktionskrukor – annat än platstsäckar med hål i botten för att låta överflödsvatten rinna ut. Med MicroGarden kunde plötsligt vem som helst, odla vad som helst, var som helst. Nu kunde man odla i en kruka som kunde anpassas utifrån den plats man har och det odlingsdjup som växten behövde – det var bara att vika väggarna till den höjd man ville ha. Dessutom såg mikrofibern i väggarna till att balansera fuktigheten i jorden optimalt samt syresätta den.

Det, och fönsterkrukan WindowGarden, är bara två av många exempel på produkter som URBANERO tagit fram för att skapa grönska i så många människors liv som möjligt. (Förutom alla maskar, insekter och fåglar som också blir glada av alla nya växter.)

2023 kommer URBANERO genomföra sina största produktlanseringar någonsin – där vi förutom nya odlingskoncept också tar steget i heminredningsvärlden.

Välkomna att följa med på resan!

Olof Nauclér
Designchef och grundare

Pressreleaser

Säg hej till o1 och o2

Med våren kommer ljuset – och i år lite mer än vanligt. Nästa vecka är det premiär för URBANEROs första inredningsprodukter för hemmet – ljusstakarna o1 och o2.

Läs mer »

Bilder

Här hittar du URBANEROs informationsmaterial

Ladda ner logotypen högupplöst i RGB genom att klicka på den.

Här hittar du aktuella pressbilder som laddas ner genom att du klickar på den.

Rulla till toppen