WindowGarden

WindowGarden är den smarta krukan som inte bara gör att färska kryddor växer sig större och lever längre – den sparar plats på fönsterbrädet också.

Allt du behöver göra är att stoppa ner kryddan, med krukan du köpte den i, direkt i WindowGarden som sitter fast på fönsterrutan. I en WindowGarden kommer kryddorna att växa sig stora och leva i flera månader (ja, du behöver vattna, men eftersom krukan är genomskinlig, så är det lätt att veta när växten behöver vatten).

Hemligheten är att WindowGarden inte bara ser till att växten får bästa möjliga tillgång till rätt sorts ljus (vårt ljus inomhus har fel våglängd), solvärmen kommer också värma jorden i krukan vilket leder till snabbare och bättre rottilväxt – vilket gör att kryddan blir starkare och växer upp till sin fulla storlek. I en WindowGarden lever växten i flera månader.

WindowGarden gör att alla kan skapa en riktig kryddträdgård – allt som behövs är ett fönster. Norrfönster räcker bra – i sydfönster behövs lite mer koll på vattningen.

Ett tips är att vattna riktligt de första två dagarna – efter det brukar det räcka med alltid ha ca 5 mm vatten i botten.

WindowGarden tillverkas i Sverige av pmma – en plast som inte bara är slagtålig och snygg, den kan också återvinnas om och om igen, utan att förlora i styrka.

Andra smarta URBANERO-produkter