MicroGarden 60

Årets odlingsprodukt 2015

MicroGarden är den smarta odlingskrukan som skyddar växternas rötter mot övervattning och röta. Hemligheten är att den är tillverkad av ett mjukt mikrofibermaterial som andas. och aktivt balanserar fukten i jorden. Du behöver ingen pallkrage som tar plats under hela året, med en MicroGarden. När odlingssäsongen är över, kan den vikas ihop och sparas i en låda. MicroGarden kan till och med tvättas i 30° (men var noga med att skaka ut den torra jorden innan du stoppar in den i maskinen 🙂 ).

MicroGarden 60 har extremt låg vikt (ca 200 gram) och rymmer upp till 100 liter jord. Det går att odla precis allt i en MicroGarden – rotfrukter, som behöver mer odlingsdjup kan odlas på full höjd, andra grönsaker som sallad, kryddor och böner, kan odlas på halva höjden, vilket gör att du inte behöver låsa dig vid en sorts odlings under säsongen.

MicroGarden finns i tre storlekar och har en vattentät botten med ett kraftigt handtag, som gör den lätt att flytta. Tillverkad av polypropylen, med maximalt UV-skydd, vilket gör att den kan stå utomhus i många år.

MicroGarden 60 rymmer ca 100 liter jord.

Andra MicroGardens