Design som gör världen grönare

“Tänk om alla krukor i världen hade samma låga vikt, sparade plats och var lika lätta att använda, som URBANEROs.”

URBANERO handlar om att förändra världen, en kruka och en smartare lösning i taget. Vi vill befria världen från tunga, klumpiga produkter som tar onödig plats, slösar energi och saknar kretsloppstänk – vårt alternativ är kompakta, fiffiga lösningar som inte bara är snygga och lätta att använda utan sparar plats och energi också.

För det är dags att fokusera på möjligheter. Vad vi kan tänka annorlunda och vad vi kan göra smartare. För att vi kan, för att det är roligare, för att vi måste.

Därför liknar våra produkter inga andras.

URBANEROs produkter har funktion, form och tanke. Våra produkter skapar större, friskare växter genom att skydda mot övervattning och röta, där andra erbjuder plastpåsar med dräneringshål. Våra produkter har låg vikt kan vikas ihop när de inte används, där andras är tunga och klumpiga. Våra produkter tillverkas av engagerade, kunniga personer med full kontroll över sina liv, där andra tillverkar i anonyma jättefabriker, utan kunskap om arbetsmiljö eller miljöpåverkan.

Energin vi använder i tillverkning och drift kommer från sol, vind och vatten. Vår bil är en miljöbil och vi månar om att köra energismart och effektivt.

Vi engagerar tillverkare och leverantörer i att ta fram ännu bättre material, som håller samma funktioner – eller fler – men som ytterligare minskar miljöpåverkan. Visionen är att vi ska verka i ett nollsummespel, där världen kan få utvecklas ifred, utan att vårt arbete påverkar den.

Delar du vår vision, så är du varmt välkommen att utvecklas med oss i URBANERO-gänget!

Vänligen

Olof Nauclér
Grundare, kreatör och hemmaodlare

Prenumerera!

Prenumerera på URBANEROs nyhetsbrev och bli den som först får reda på nyheter, tar del av inbjudningar och får finfina erbjudanden.

Kontakt

Hör gärna av dig per e-post till kontakt [@] urbanero.com, eller skicka ett vanligt brev till : URBANERO, Dolomitgränd 10, 16860 Bromma.

Tel: 08-22 08 06

Några smarta URBANERO-produkter