Gör dig redo för ljuset!

Med våren kommer ljuset – och i år lite mer än vanligt. För snart släpper URBANERO två nyheter inom design och heminredning – som INTE har med odling att göra.

URBANERO har skapat sig en stark relation till hängivna och krävande odlare genom att erbjuda funktionella, väldesignade produkter som utgår från växtens bästa. URBANERO arbetar utifrån devisen att “starka rötter skapar vackra växter – och vackra växter skapar lyckliga människor”. För lycka är något det finns alldeles för lite av här i världen.

Miljöperspektivet har alltid varit grundläggande för URBANERO. Därför tillverkas alla produkter med stor hänsyn till arbetsprocess, material och hållbarhet för att bidra med så lite miljöpåverkan som möjligt, samtidigt som design, funktion och kvalitet ska göra att de används och njuts av länge.

Alla produkter produceras hantverksmässigt i Sverige eller Europa av skickliga och hängivna personer med lång erfarenhet.

Men nu är det dags att bredda perspektivet.

URBANERO har inte gått i ide under vintern – tvärtom. Därför kommer flera nya produkter presenteras under våren – däribland de första designprodukterna för heminredning, vilket är ett stort steg för det lilla företaget.

Du kommer få informationen om våra nyheter först av alla. Pressmaterial som bilder och produktinfo får du genom att maila design@urbanero.se.

Med detta önskar jag dig en finfin helg!

Vänligen

Olof Nauclér
Designchef och grundare


URBANERO grundades 2014 och redan 2015 tilldelades den innovativa funktionskrukan MicroGarden priset Årets Trädgårdsprodukt. Sedan dess har URBANERO skapat en helt egen nisch där innovativ design, funktion och hantverk kombineras. Fokuset har varit att göra det möjligt för alla att odla allt, överallt! Under våren 2023 kommer flera helt nya produkter lanseras där dörren öppnas också mer renodlad heminredning.

Har du frågor? Kontakta Olof på olof@urbanero.se eller ring honom på. 070-7100805

Nyhet

Säg hej till o1 och o2

Med våren kommer ljuset – och i år lite mer än vanligt. Nästa vecka är det premiär för URBANEROs första inredningsprodukter för hemmet – ljusstakarna o1 och o2.

Läs mer »
Uncategorized

Gör dig redo för ljuset!

Med våren kommer ljuset – och i år lite mer än vanligt. För snart släpper URBANERO två nyheter inom design och heminredning – som INTE har med odling att göra.

Läs mer »
Uncategorized

Premiär för URBANEROs nya webbplats

Efter en hel del hårt arbete är URBANEROs nya webbplats – med tillhörande e-shop – igång och öppen. Med den visas också vår nya grafiska profil i vår viktigaste kanal.

Läs mer »
Rulla till toppen