Säg hej till o1 och o2

Med våren kommer ljuset – och i år lite mer än vanligt. Nästa vecka är det premiär för URBANEROs första inredningsprodukter för hemmet – ljusstakarna o1 och o2.

URBANERO har skapat en stark relation till hängivna och krävande odlare i Sverige och övriga Europa genom att erbjuda unika, väldesignade produkter med stort fokus på nydanande design, gediget hantverk och funktion.

Men kreativitet har inga gränser och jag har länge känt att URBANERO kan erbjuda mer. Under 2022 har många timmar lagts ner på att skapa nya produkter som kan bli en del av URBANERO-familje. Och först uyt är ljusstakarna o1 och o2.

Med lekfullheten och glädje skänker de en lekfull färg- och formglädje och värme även när ljusen inte är tända. De har en självsäker, lite kaxig attityd som jag själv har längtat efter i mitt hem. Och lekfullhet och värme är kanske lite extra viktigt när världen i övrigt bjuder på motsattsen.

De tillverkas i Sverige, och målas med vattenburna färger och lack – med ambitionen att bidra med så lite miljöpåverkan som möjligt. Den högblanka ytan åstadkoms med upp till åtta lager lack, som slipas mellan varje lager.

Är du nyfiken på mer information är du välkommen att kontakta mig på olof@urbanero.com
Urbaneros webbplats kommer snart uppdateras med mer information.

Vänligen
Olof Nauclér
Designchef och grundare
Rulla till toppen